Naše společnost je významný dodavatel kompletních CNC technologií pro Vaše podnikání v celé České a Slovenské republice. Pokud uvažujete o přechodu na CNC technologie, pomůžeme Vám se získáním zakázek, návrhem a dodáním CNC strojů, výběrem nástrojů, přípravou technologie obrábění a zaškolením kvalitní obsluhy.

Samozřejmostí je rychlý a odborný záruční i pozáruční servis, zajišťovaný vlastním servisním střediskem. 

V případě, že vybíráte pouze samostatný CNC stroj pro Vaše potřeby, můžete se obrátit na naše technické specialisty nebo si vybrat ze široké nabídky našich špičkových obráběcích strojů.

Mezi naše zákazníky také patři:

               

                                                        

 

 

 

 

 

V průběhu srpna jsme na okraji Plzně instalovali další pětiosé centrum ADATE, tentokrát variantu se stolem 600 mm ADATE G6.

Nová produktová řada pětiosých strojů ADATE je postavena na kvalitních komponentech od nejlepších evropských dodavatelů (KESSLER, INA, Schneider…) a high-tech designu tak, aby zajistila nejvyšší kvalitu a spolehlivost.

ADATE G6 je centrum vybavené otočným stolem Kessler s přímým momentovým pohonem s průměrem 600 mm a elektrovřetenem Kessler. V základní výbavě je stroj vybaven zásobníkem na 60 nástrojů, který je možné rozšířit až na 120 pozic.