Naše společnost je významný dodavatel kompletních CNC technologií pro Vaše podnikání v celé České a Slovenské republice. Pokud uvažujete o přechodu na CNC technologie, pomůžeme Vám se získáním zakázek, návrhem a dodáním CNC strojů, výběrem nástrojů, přípravou technologie obrábění a zaškolením kvalitní obsluhy.

Samozřejmostí je rychlý a odborný záruční i pozáruční servis, zajišťovaný vlastním servisním střediskem. 

V případě, že vybíráte pouze samostatný CNC stroj pro Vaše potřeby, můžete se obrátit na naše technické specialisty nebo si vybrat ze široké nabídky našich špičkových obráběcích strojů.

Mezi naše zákazníky také patři:

               

                                                        

 

 

 

 

 

 

Na chvilku vypněte stroje a přijďte za námi.... Chcete nás navštívit na letošním veletrhu v Nitře a získat vstupenku na tuto událost?  Kontaktujte nás níže.


V Květnu se budeme, tak jako každý rok, účastnit Mezinárodního Strojírenského Veletrhu Nitra. Podívejte se, jaké pro Vás máme připravené stroje.  Veletrh se koná v termínu 21.-24.5. Naší expozici, tak jako každý rok, najdete v pavilonu M2, stánek 25. Letos jsme si pro Vás připravili ukázku toho NEJLEPŠÍHO co dnešní cnc technologie nabízejí. 

Ukážeme Vám jedno z nejpřesnějších tříosých obráběcích center, špičkový stroj ADATE Microcut M800 CNC s rozjezdy XYZ 800, 500, 500 mm a hmotností stroje 6250 Kg.

Dalším strojem bude elita mezi soustruhy, stroj se šikmým ložem ADATE TN500 CNC, který je vybaven vynikajícím ELEKTROVŘETENEM s výkonem 15 kW, 4500 ot./min a 12 pozicovou hlavou pro poháněné nástroje.

 

Pro získání vstupenek nás můžete kontaktovat na emailu  kollar@adate.cz  nebo telefonicky na tel. čísle +421 948 11 23 11

 

 

 

 Ukázka obrábění na soustruhu ADATE TN500

 

  Představení obráběcích center ADATE M Series