Naše společnost je významný dodavatel kompletních CNC technologií pro Vaše podnikání v celé České a Slovenské republice. Pokud uvažujete o přechodu na CNC technologie, pomůžeme Vám se získáním zakázek, návrhem a dodáním CNC strojů, výběrem nástrojů, přípravou technologie obrábění a zaškolením kvalitní obsluhy.

Samozřejmostí je rychlý a odborný záruční i pozáruční servis, zajišťovaný vlastním servisním střediskem. 

V případě, že vybíráte pouze samostatný CNC stroj pro Vaše potřeby, můžete se obrátit na naše technické specialisty nebo si vybrat ze široké nabídky našich špičkových obráběcích strojů.

Mezi naše zákazníky také patři:

               

                                                        

 

 

 

 

 

Březen je již tradičně spojen s jedním z největších strojírenských veletrhů v Asii, s mezinárodním strojírenským veletrhem TIMTOS 2019. Společnost Buffalo Machinery, výrobce strojů Adate jako jeden z největších výrobců obráběcích strojů v regionu pro návštěvníky připravilo speciální expozici strojů Adate.

Cílem TIMTOS 2019 je zdůraznit význam " Industry 4.0 a funkcí Smart Manufacturing" a "Technologií Umělé Inteligence". Prezentací strojů s digitalizovaným řešením a vysokou mírou automatizace s cílem pomoci výrobcům dosáhnout vyšší spolupráce "člověk-stroj" a tím zlepšit efektivitu výroby. Nová zařízení a technologie tak mohou výrobcům poskytnout flexibilitu a efektivitu, pokud čelí dynamickému trhu s nedostatkem kvalifikovaných pracovníků.

 Prezentaci novinek ve vývoji strojů AXILE a Microcut najdete v Pavilonu Nangang Exhibition Hall 1/ J0608.